"We're goin' out in the country, get down to the real soul people, we're gettin' into the west coast, shining our lights into the days of bloomin' wonder, goin' as much with the river as not." van morrison englishJohannes Mondrup

oversætter, cand.mag. fransk & film
Denne side er tilegnet mit store idol og Van Morrison-look-a-like Johannes Mondrup. Johs er født på hovedlandet for over 40 år siden, men flyttede til Hovedstaden straks efter studenten. Her henslæbte han en kummerlig tilværelse på Magister i fransk og filmvidenskabKøbenhavns Universitet, hvor han kun slap ud ved at tage hovedfag i fransk - speciale om le grand auteurFrancois Truffaut - og et dejligt bifag i filmvidenskab.

I studietiden arbejdede Johs spændende steder som Colgate og i svinget på 'opvasken' på Rigshospitalet. En arbejdsplads, der senere er blevet så berømt fra Lars von Triers Riget. Én sommer var Johs i garderoben på Hovedbanegården, hvor han mødte trilingerne Knud og Jørgen, der har været med til at støtte interessen for Van Morrison, Neil Young, Dylan og og ...

Johs laver højttravende intellektuel radio en gang om ugen på Sokkelund Radio og synger i 2 kor (se fx Reformerte Kirkes kor). I den tid, der bliver til overs, hjælper han IBMs [her er ingen links] danske oversættelsesafdeling med deres oversættelser af AS/400-produkter.

Mens Johs var i hovedstaden, flyttede resten af hans familie til Middelfart - en meget smuk by i provinsen - men Johs har fundet adressen og inviterede mig og Van Morrison til fest Under Broen den fø,rste sommerdag i år (8. juni). Sikke et brag af en fest! ...og så er det jeg spør' med Haji Akhbar: Did ya get healed ?!

Flere af Johs' venner og kolleger har lavet de fineste hjemmesider. Klik fx på et par af dem her:


Kræsjan og hans Vanløse-side - Skønne Lara - Torsten Müllers korsider

Peter Finn Torben


Van Links:
[ Nathan | Hayward | VanMailings 94-95 | bootlegs | CDmagic | Tourinfo | Automatrix | r&r Hall of Fame | ... ]

Johs er medlem af the Van Morrison Mailing List
[ e-mail: LISTSERV @ NIC.SURFNET.NL 'SUBSCRIBE VAN-L Dit Navn' ]

Du er gæst nummer på denne side i dag. Skriv evt. til Johs ved at klikke på e-mail nedenfor
skriv til Johs


This page is maintained by KræsjansArt, © Copenhagen 1996